Mersun päätti olla vaihtamatta ykkös vaihdetta pitemmälle. Syynä oli joka vastaa mm. vaihteiden vaihdosta. Samalla puhdistettiin vaihteiden solen

Mersun #automaattivaihteisto  päätti olla vaihtamatta ykkös vaihdetta pitemmälle. Syynä oli #mechatronics joka vastaa mm. vaihteiden vaihdosta. Samalla puhdistettiin vaihteiden solenoidit(kuvassa vasemmalla). Lopuksi tehtiin vaihteiston öljyjen vaihto huuhtelemalla. Ja auto oli #mercedes #vito #w639 #vito4x4  #autohuoltoivera #mersuhuolto #espoo #autohuoltoespoo  #autokorjaamoespoo #saunalahti #kivenlahti #kauklahti #tillinmäki #espoonlahti

Mersun #automaattivaihteisto päätti olla vaihtamatta ykkös vaihdetta pitemmälle. Syynä oli #mechatronics joka vastaa mm. vaihteiden vaihdosta. Samalla puhdistettiin vaihteiden solenoidit(kuvassa vasemmalla). Lopuksi tehtiin vaihteiston öljyjen vaihto huuhtelemalla. Ja auto oli #mercedes #vito #w639 #vito4x4 #autohuoltoivera #mersuhuolto #espoo #autohuoltoespoo #autokorjaamoespoo #saunalahti #kivenlahti #kauklahti #tillinmäki #espoonlahti