moottorin lohkoissa on tyyppivika joka ilmenee 4 ja 3 sylinterin väliin ilmestyvässä halkeamassa jonka seurauksena sylintereihin pääsee vesi ja a

#n47d20  moottorin lohkoissa on tyyppivika joka ilmenee 4 ja 3 sylinterin väliin ilmestyvässä halkeamassa jonka seurauksena sylintereihin pääsee vesi ja auton matka päättyy siihen kuten moottorin elämä. Tässä projektissa vaihdoimme alkuperäisen #bmw lohkon, männät, tasapinoakselit, ketjusarjan, kiertokangen laakerit ja paljon paljon muuta. Tässä autossa on käytännössä uusi moottori #autohuoltoivera #autohuolto #espoo #autokorjaamo #saunalahti #espoonlahti #kivenlahti #tillinmäki #fixus #korjaamo #pikahuolto

#n47d20 moottorin lohkoissa on tyyppivika joka ilmenee 4 ja 3 sylinterin väliin ilmestyvässä halkeamassa jonka seurauksena sylintereihin pääsee vesi ja auton matka päättyy siihen kuten moottorin elämä. Tässä projektissa vaihdoimme alkuperäisen #bmw lohkon, männät, tasapinoakselit, ketjusarjan, kiertokangen laakerit ja paljon paljon muuta. Tässä autossa on käytännössä uusi moottori #autohuoltoivera #autohuolto #espoo #autokorjaamo #saunalahti #espoonlahti #kivenlahti #tillinmäki #fixus #korjaamo #pikahuolto