Nyt ilmastoinnin huollot uudempien autojen järjestelmiin. Uudella täys automaattisella BRAINBEE AIR-NEX 9450 laitteella. Uusi R1234yf kylmäaine on

Nyt ilmastoinnin huollot uudempien autojen järjestelmiin. Uudella täys automaattisella BRAINBEE AIR-NEX 9450 laitteella. Uusi R1234yf kylmäaine on ollut vuoden 15-16 jälkeen valmistetuissa autoissa liki jokaisessa. #autohuoltoivera #1234yf #ilmastointihuolto #espoo #autokorjaamo #saunalahti #espoonlahti #kivenlahti #tillinmäki

Nyt ilmastoinnin huollot uudempien autojen järjestelmiin. Uudella täys automaattisella BRAINBEE AIR-NEX 9450 laitteella. Uusi R1234yf kylmäaine on ollut vuoden 15-16 jälkeen valmistetuissa autoissa liki jokaisessa. #autohuoltoivera #1234yf #ilmastointihuolto #espoo #autokorjaamo #saunalahti #espoonlahti #kivenlahti #tillinmäki